Gi julegaven som ingen vil bytte!

Et gavekort passer perfekt til den som har det meste og som fortjener litt luksus i hverdagen. Uansett alder. Du bestemmer beløpet og de kan velge om gaven skal benyttes på en ønsket behandling eller på herlige produkter.Ønsker du en mest mulig digital julehandel i år? Det støtter vi! Våre digitale gavekort sendes via SMS, med personlig videohilsen. Du velger selv når mottakeren skal få gavekortet tilsendt, og han eller hun får deretter se din hilsen på en egen side! Du kjøper og sender digitale gavekort på vår hjemmeside eller med Fixit-appen.Vi tilbyr også fysiske gavekort i vår salong, hvis du ønsker noe som kan legges under treet. Ta turen inn til oss, og vi hjelper deg gjerne. Ha en god førjulstid!Slik kjøper du digitale gavekort:I Fixit-appen: Trykk på «Gavekort» fra hovedmenyen, og følg instruksjonene.På nettsiden vår: Fra din mobil, tablet eller PC kan du kjøpe gavekort gjennom nettsiden. Trykk på «Kjøp Gavekort»-knappen for å se de digitale gavekortene vi tilbyr.

Herba Plus rensekur

Er du trett og sliten uten energi? Problemet kan ligge i mage/tarmsystemet ditt. Herba Plus har de beste produktene du trenger for å komme i balanse. Kjøper du rensekur, får du en Corpus Analyser test gratis(Verdi kr.700)

Corpus Analyser Pro

Vårt nye testverktøy er innen kategorien kvantemedisin og gir svar på mer enn 40 parametere. Testen tar 2-3 minutter. Den avslører blant annet om du mangler vitaminer/mineraler. Vitaminer og mineraler er viktig for at kroppen skal fungere optimalt. Ubalanser retter vi med unike Herba Plus kosttilskudd, produsert i Norge.

DMK Enzymebehandling

«Når huden er viktig for deg». Super hudpleiebehandling med utrolige resultater.

Fotpleie by Anja

Anja har startet sin nye yrkesutdanning fra fotpleier til fotterapeut

DOCTOR BABOR THERA PRO PEEL

TheraProPeel er en behandling som fjerner døde hudceller samtidig som den jobber i et dypere nivå for å bygge opp huden nedenfra. Behandlingen gir en fin glød, reduserer linjer og glatter ut huden.